Dit moet je weten
Aantal personen:
8 personen
Bereidingstijd:
15 minuten
kCal:
Recept van:
Lange tafels
Ingrediënten
- olie
- 1 teentje geperst knoflook
- 3 cm verse gember, geschild en geraspt
- half bakje verse koriander, a 15 gram, grof gehakt
- 1 sap van limoen
- 200 ml kokosmelk
- 1 rode peper, zaadjes verwijderd en gehakt
- 400 gram zalm, filet
- 2 eetlepels thaise vissaus
Bereiding
- Schenk de kokosmelk in een kannetje en roer de knoflook, vissaus, gember, rode peper en limoensap erdoor. Zet afgedekt in de koelkast.
- Leg de blokjes zalm en de verse kroiander op tafel en zet de kokossaus erbij.
- Verhit in het pannetje een beetje olie en bak de blokjes zalm 2-3 minuten. Schenk er wat kokossaus bij en laat nog even sudderen.
Stooi er nog wat koriander over.
www.kids-n-fun.nl