Dit moet je weten
Aantal personen:
4 personen
Bereidingstijd:
15 minuten
kCal:
530
Recept van:
allerhande
Ingrediënten
- 2 eetlepels grove mosterd
- 2 dikke plakken bacon, ongeveer 250 gram bij elkaar
- 250 gram snijbonen, gesneden
- 750 gram aardappelpuree, 1 zak, diepvries
- 250 gram gebroken sperciebonen, 1 zak
Bereiding
- Verwarm de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking in de pan of magnetron.
- Kook de snijbonen met de sperziebonen in weinig water met zout in 4-5 minuten beetgaar en giet de bonen af.
- Snijd de bacon in reepjes en bak ze in een droge koekenpan krokant uit.
- Schep de bonen en baconreepjes door de aardappelpuree en breng de stamppot op smaak met de mosterd, zout en peper. Schep de twee-bonenstamppot met bacon op 4 borden.
www.kids-n-fun.nl