Dit moet je weten
Aantal personen:
4 personen
Bereidingstijd:
15 minuten + 60 minuten wachten
kCal:
500
Recept van:
ah
Ingrediënten
- 1 teen gesnipperde knoflook
- 150 ml extra vierge olijfolie
- 1 bol mozzerella, in blokjes
- 15 gram verse basilicum, alleen de blaadjes
- 350 gram spaghetti
- 75 gram rucola
- 1 bakje romaatjes, fijngesneden
- paar eetlepels kappertjes
Bereiding
- Verwarm de olie op laag vuur in een steelpan. Bak de knoflook 2 minuten zachtjes in de olie, zorg dat hij niet gaat kleuren.
- Neem de pan van het vuur. Voeg de tomaten en de kappertjes toe. Laat 1 uur marineren.
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af in een vergiet en meng de warme spaghetti met het tomatenmengsel, de mozzarella, de rucola en het basilicum en serveer direct.
www.kids-n-fun.nl