Dit moet je weten
Aantal personen:
2 personen
Bereidingstijd:
20 minuten
kCal:
Recept van:
Paul
Ingrediënten
- 250 gram kipfilet
- 3 eetlepels olie
- zout
- 1 eetlepel gesnipperde koriander, of peterselie
- 0,5 dl yoghurt, op kamertemperatuur
- 150 gram snelkookrijst
- 2 prei, klein
- 1 kleine mango
- 1 eetlepel kerrie
- 6 eetlepels ananas, stukjes uit blik
- 75 gram ongezouten cashewnoten
Bereiding
- Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking. Bewaar de rijst in een afgesloten pan.
- Snijd ondertussen de kipfilet kleine reepjes, maak de prei schoon en snijd ze in smalle ringen. Schil de mango en snijd in kleine blokjes.
- Verhit de wok (of ruime braadpan) en roerbak de kip ongeveer 3 minuten. Voeg de preiringen toe en bak nog eens 3 minuten.
- Roer de kerriepoeder, de mango, ananas en cashewnoten erdoor. Schep de rijst erdoor en warm nog even flink door. Voeg wat zout naar smaak toe.
- Neem de pan van het vuur en roer de yoghurt door het gerecht en strooi de koriander (of peterselie) erover.
www.kids-n-fun.nl