Dit moet je weten
Aantal personen:
4 personen
Bereidingstijd:
15 minuten en 30 minuten wachten
kCal:
10
Recept van:
allerhande
Ingrediënten
- 1 rode ui(en)
- halve theelepel zout
- 1 teen knoflook
- 2 spaanse peper
- 8 takjes verse koriander
- halve limoen
- 3 trostomaten
Bereiding
- Was de tomaten, halveren ze en verwijder de zaadjes. Snijd de tomaten in hele kleine blokjes.
- Pel en snipper de ui en de knoflook. Maak de pepers schoon en snijd in hele dunne reepjes.
- Hak de koriander fijn. Pers de limoen uit. Schep in een kom de tomaat, de ui, de knoflook, peper, de koriander, de limoensap en zout door elkaar
- Laat de salsa minimaal 30 minuten staan zodat smaken goed kunnen intrekken.
- Serveren als dipsaus voor tortillachips en als bijgerecht bij Mexicaanse gerechten.
www.kids-n-fun.nl