Dit moet je weten
Aantal personen:
4 personen
Bereidingstijd:
15 minuten + 30 minuten oventijd
kCal:
740
Recept van:
Allerhande
Ingrediënten
- 700 gram schijfjes aardappelen
- 45 gram amandelschaafsel
- 1 pot indiase kerrie, saus, 520 gram
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- 450 gram doperwten, uit de diepvries
- 400 gram roerbakmix, groente
- 400 gram varkensreepjes
- 100 ml koksroom
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C of gasovenstand 4.
- Verhit in wok de olie en roerbak de varkensreepjes ca. 3 minuten.
- Voeg de groentemix toe en roerbak ca. 2 minuten.
- Voeg de doperwten toe en roerbak nog ca. 2 minuten. Voeg de kerriesaus toe en verwarm ca. 3 minuten onder af en toe roeren.
- Schep de kerrieschotel in ovenschaal. Leg de aardappelschijfjes dakpansgewijs erop. Bestrooi met amandelen en schenk de rRoom erover.
- Bak de schotel in midden van de oven in ca. 30 minuten goudbruin.
Tips:
- •Lekker met komkommersalade
www.kids-n-fun.nl