Dit moet je weten
Aantal personen:
4 personen
Bereidingstijd:
25 minuten
kCal:
475
Recept van:
ah
Ingrediënten
- 4 eetlepels olijfolie
- 3 bosui
- 1 blik tomatenblokjes, a 400 gram
- 1 rode peper
- 300 gram spaghetti
- 4 pangasiusfilet, uit de diepvries
- 2 zoete puntpaprika's
- 100 gram rivierkreeftjes
Bereiding
- Bestooir de visfilets met zout. Snijd de bosui in ringen. Verwijder de zaadlijsten van de paprika verwijderen en snijd de paprika. Snijd de rode peper fijn, verwijder eventueel de zaadlijsten.
- Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olijfolie in een braadpan. Voeg de paprikablokjes, rode peper en bosui toe, houd een paar paar uiringen achter voor de garnering.
- Bak het geheel ca. 3 min.. Voeg de tomatenblokjes toe, roeren en leg de visfilet op de saus. Dek de pan af en laat ca. 10 min. zachtjes pruttelen. Keer de visfilets halverwege om.
- Verwarm de laatste minuut de rivierkreeftjes mee.
- Serveer de pasta met de saus, visfilets en rivierkreeftjes. Garneer met achtergehouden bosui.
www.kids-n-fun.nl