Dit moet je weten
Aantal personen:
10 stuks
Bereidingstijd:
15 minuten + 15 minuten
kCal:
Recept van:
Opperdepop
Ingrediënten
- 1 appels
- 1 zakje vanillesuiker
- 5 plakjes bladerdeeg, uit de diepvries
- 1 eetlepel suiker
- 1 scharrelei(eren)
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 225 ºC. Schil de appel en verwijder het klokhuis. Snijd de appel in piepkleine blokjes. Meng de aqppel in een kom met de custard of de vanille suiker en 1 eetlepel suiker.
- Snijd de plakjes bladerdeeg diagonaal doormidden. Schep op een helft van elk driehoekje een beetje van het appelmengsel. Vouw het deeg over de appel dicht, zodat je kleine driehoekjes krijgt. Duw de naden met een vorkvgoed dicht.
- Leg de appelflapjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk ze met een beetje losgeklopt ei. Schuif de appelflapjes in het midden van de oven en bak ze in ongeveer 15 minuten goudbruin en gaar. Laat ze tot lauwwarm afkoelen.
www.kids-n-fun.nl