Dit moet je weten
Aantal personen:
4 personen
Bereidingstijd:
20 minuten
kCal:
610
Recept van:
Allerhande
Ingrediënten
- 2 tenen geperste knoflook
- 2 eetlepels olijfolie
- 175 gram geraspte, oude kaas
- 125 ml creme fraiche
- 1 eetlepel verse, fijngesneden basilicum
- 600 gram bloemkool, roosjes
- 350 gram macaroni, grande
Bereiding
- Kook de pasta in ruim kokend water met zout beetgaar en giet hem af.
- Kook de bloemkoolroosjes in weinig water met zout 2-3 minuten.
- Giet de bloemkool af en laat de groente goed uitlekken.
- Verhit in een wok de olijfolie. Bak de bloemkoolroosjes al omscheppend in 3-4 minuten knapperig gaar. Voeg de knoflook met de creme fraiche, het basilicum en zout en peper naar smaak toe.
- Schep de pasta met de helft van de kaas door de bloemkool en verwarm het geheel nog 1 minuut.
- Schep de pasta in 4 kommen of diepe borden en bestrooi met de rest van de kaas.
Tips:
- Gebruik broccoliroosjes in plaats van bloemkool
www.kids-n-fun.nl