Dit moet je weten
Aantal personen:
8 personen
Bereidingstijd:
15 minuten
kCal:
210
Recept van:
lange tafels
Ingrediënten
- 300-400 gram kipfilet, in reepjes
- boter
- 2 eetlepels bieslook, fijngehakt
- 2 tenen knoflook, geperst
- 250 ml slagroom
- 2 eetlepels mosterd, grof
- 20 pitloze druiven, gehalveerd
Bereiding
- Schenk de slagroom in een kannetje en roer de mosterd, knoflook en bieslook er door.
- Breng op smaak met zout en peper. Zet de saus afgedekt in de koelkast.
- Leg de repen kip en druiven op een bord en zet op tafel. Zet de mosterdsaus er bij.
- Verhit een beetje olie in een pannetje en bak 3 reepjes kip en 4 druiven ongeveer 3 minuten.
- Schenk de mosterdsaus er bij en laat nog 3 minuten sudderen.
Tips:
- Maak de saus eerder op de dag
- gebruik kippendijen in plaats van filet, voor extra smaak.
www.kids-n-fun.nl