Dit moet je weten
Aantal personen:
2 personen
Bereidingstijd:
15 minuten
kCal:
685
Recept van:
Paul
Ingrediënten
- 25 gram boter
- 1 ui(en)
- zout
- peper
- 1 pot kapucijners, uitlekgewicht 720 gram
- 5 stengels bleekselderij
- 200 gram shoarmavlees
- 1 theelepel bouillonpoeder
- 6 halve abrikozen, uit pot
Bereiding
- Verhit in een braadpan de boter. Bak het shoarmavlees in 5 minuten rondom bruin.
- Pel en snipper intussen de ui.
- Verwijder met een dunschiller de harde nerven verwijderen uit de bleekselderij en snijd de stengels in stukjes.
- Schep de ui en bleekselderij door de shoarma en bak ongeveer 2 minuten mee.
- Schep de kapucijners, een halve liter water en bouillonpoeder erdoor.
- Laat als in 5 minuten door en door heet worden, af en toe roeren.
- Snijd de abrikozen in vieren en schep door de kapucijners en verwarm even mee.
- Breng op smaak met zout en peper.
Tips:
- Serveren met een volkorenbolletje.
www.kids-n-fun.nl