Dit moet je weten
Aantal personen:
voor 500 gram vees
Bereidingstijd:
5 minuten + 2uur
kCal:
Recept van:
-
Ingrediënten
- 5 eetlepels ketjap manis
- mespuntje sambal oelek, naar smaak
- 2 teentjes geperste knoflook
- 1 theelepels djinten
- 1 theelepel gemberpoeder
- 2 theelepels ketoembar
Bereiding
- Roer in een lage schaal de ketjap, knoflook, komijn, koriander, gemberpoeder en de sambal door elkaar.
- Wentel het vlees een paar keer door de schaal en laat afgedekt tussen een half uur en twee uur in de koelkast marineren. Keer het vlees af en toe om.
- Bestrijk het vlees voor het grillen met een beetje olie
Tips:
- Je kan deze marinade ook gebruiken als basis voor pindasaus (voeg alleen pindakaas, kokosmelk en sambal toe)
www.kids-n-fun.nl