Dit moet je weten
Aantal personen:
4 personen
Bereidingstijd:
10 minuten
kCal:
470
Recept van:
Allerhande
Ingrediënten
- 50 gram eikenbladsla
- 3 eetlepels olie
- 2 eetlepels tomatenketchup, curry
- 1 rode ui(en), in ringen
- 2 eetlepels mayonaise
- 4 plakjes kaas, jong
- 200 gram champignons, gesneden
- 4 groente burgers , biologisch
- 4 zachte bolletjes , wit of bruin naar keuze
Bereiding
- In wok 1 el olie verhitten en ui ringen 3 min. zachtjes bakken. Champignons toevoegen en op matig vuur in 3-4 min. bruin en gaar bakken.
- In koekenpan rest van olie verhitten en groenteburgers in 4 min. goudbruin bakken, halverwege keren. Na het keren op elke burger plakje kaas leggen en burgers met deksel op pan nog 2 min. bakken tot kaas is gesmolten.
- Bolletjes opensnijden. Onderste helften besmeren met mayonaise en beleggen met sla en groenteburger. Ui-champignonmengsel erover verdelen en beetje curry ketchup erop scheppen. Afdekken met bovenste helften van bolletjes.
Tips:
- Lekker met sla en gebakken aardappeltjes
www.kids-n-fun.nl