Dit moet je weten
Aantal personen:
4
Bereidingstijd:
20 minuten
kCal:
420
Recept van:
Allerhande
Ingrediënten
- 10-15 gram bieslook, vers
- 4 dikke plakken ham, schouderham
- 4 eetlepel honing
- 1 pot appelcompote, 360 gram
- 2 theelepels mosterd, franse mosterd
- 2 goudreinetten
- 1 pak aardappelpuree, voor stamppot extra grof
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C of gasovenstand 4.
- Meng de honing met de mosterd.
- Leg de ham op het aluminiumfolie en besmeer dik met het honingmengsel.
- Vouw de hampakketjes dicht. Leg de pakketjes ca. 10 minuten in hete oven.
- Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd in stukjes.
- Bereid de aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing.
- Schep de appel en appelcompote door hete puree en verwarm enkele minuten door en door.
- Bieslook fijn knippen.
- Breng de Hete bliksem op smaak met zout en peper, strooi de bieslook over stamppot. Serveer met hampakketjes.
Tips:
- Voor de snelle variant wordt voor dit recept kant-en-klaar puree gebruikt. Zelf de puree maken is natuurlijk veel lekkerder.
www.kids-n-fun.nl