Dit moet je weten
Aantal personen:
4 personen
Bereidingstijd:
15 minuten
kCal:
265
Recept van:
allerhande
Ingrediënten
- zout
- 2 eetlepels boter
- peper
- 4 eetlepels olijfolie
- 4 stukjes biefstuk, op kamertemperatuur
Bereiding
- Dep de biefstukken droog met keukenpapier en bestrooi ze met (versgemalen) peper.
- Verhit 2 eetlepels olie en 1 eetlepel boter in een koekenpan.
- Laat twee biefstukken in de pan glijden als de boter begint te kleuren en het schuim is weggetrokken.
- Bak het vlees in 1 minuut aan beide zijden op hoog vuur.
- Matig het vuur en bak de biefstukken nog 2-6 minuten, afhankelijk van hoe doorbakken je ze wilt (medium is nog 4 minuten bakken).
- Keer het vlees regelmatig.
- Haal de biefstukken uit de pan, wikkel ze in aluminiumfolie en laat ze 5 minuten rusten. Herhaal met de overige twee biefstukken.
- Bestrooi de biefstukken met zout en serveer.
www.kids-n-fun.nl